mandag 2. september 2013

CANNES FRANKRIKE


CANNES FRANKRIKE

Med Optimera og kunder vi på tur reiste. Staden var Cannes i Frankrike og en tur til Monaco. 
Å du verden for et sted! Flotte strender, flott natur, flott atmosfære, flott shopping, flotte biler, flotte båter  og flott selskap! 
Ankom fredag ettermiddag og det første som måtte sjekkes var stedet hvor Cannes festivalen holdes. Jeg og kjendis Cathrine B..........passet hand i hand:-)) Kvelden var det på stranden til en bedre middag. Lørdagen gikk Kristin og jeg til en borg opp i høyden og fikk flott utsikt over byen. Marked med mye spennende fant vi:-) En meget flott overraskelse til oss damer var styling av hår / sminking av profesjonelle stylister som brukes under Cannes festivalen! Jeg ble stylet på håret av en som hadde stylet flere arabiske prinsesser, johoo:-))) Gjett om vi alle koste oss-og champagne vi også fikk!!! Kvelden var det festaften med rød løper, proff fotograf , flott middag og fin underholdning! 
Søndagen stod Monaco for tur.Igjen  manglet ikke flotte biler, Casino, flott utsikt, flotte båter og Monte Carlos løype  like ved der vi spiste lunch-topp! Det hele ble avsluttet på en bar ut i havgapet med en deilig Strawberry drink:-)) Takk for en flott tur alle sammen!!
Cannes, I will come back!!


                                                                       MONACO2 kommentarer: